Dobrovoljna akcija za lepšu Jašu

1 1.381

U sredu, 22. marta 2023. godine u popodnevnim časovima održala se dobrovoljna akcija uređenja jašatomićkog parka. Akciju pokrenulo nekoliko meštanki a za prvi put odaziv je bio dobar.
Uz lepo vreme i optimizam učesnika, uspeli su u svojoj nameri da organizuju akciju prolećnog uređivanja jašatomićkog parka. Uklonjeno je lišće, sređene žardinjere su samo neki od niza poslova koju su urađeni.
Ovom uspelom akcijom pokazan je primer kako se sve može kad se želi i definitivno šalje jasnu poruku da će se organizovati još sličnih akcija uređenja javnih površina.

 

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
 1. Jovica komentariše

  Divnoooo….!
  Kao nekad …ono naše što je ne tako davno krasilo mesto Jaša Tomić na ponos svih Jašinaca.
  Nekako je utisak kao da je nestvarna lepota Jaše usnula i spava…uz večito očekivanje da će neko drugi doći i čarobnim štapićem stvoriti bajku…
  Kada se probudi unutrašnja snaga građana i krenu da naviru ideje i akcije iznutra iz Jaše…sve je moguće … čarobnjaci postoje, oni su tu među vama (KUD dr Borislav Jankulov, SD Radnički, Toma Mladenović …i mnogi drugi vidljivi i nevidljivi), pa je i sam preokret i procvat života u Jaši Tomić, sasvim moguć …
  Mom oduševljenu nema kraja….Ima nade za Jašu!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana