Akcija čišćenja snega i leda

0 796

369 građana sa teritorije opštine Sečanj angažovano na čišćenju snega i leda
U toku dva dana, koliko je trajala akcija čišćenja snega i leda u svim naseljenim mestima opštine Sečanj angažovano je 369 građana od kojih je 20 radilo u Jaši Tomić. Uspeli su da sve važne trotoare, prilaze javnim ustanovama, pijacama… urade za samo dva dana. Danas je angažovanje građana prekinuto, jer nema više posla. Svi građani koji su do sad učestvovali u akcijama čišćenja su pripravni, jer se očekuju nove padavine u petak i subotu.
Trenutno je na teritoriji opštine Sečanj angažovana mehanizacija i to 13 mašina iz pojedinih preduzeća dok su tri mašine vlasništvo Javnog komunalnog preduzeća “Sečanj”.

“Danas smo prekinuli sa angažovanjem građana, jer je posao urađen, a trenutno je na terenu angažovano 16 mašina i 26 poslužilaca koji rade na čišćenju lokalnih puteva i ulica. Najvažnija današnja aktivnost je u obilaženju i zbrinjavanju iznemoglih lica i porodica koja se sprovodi u saradnji sa Centrom za socijalni rad i Domom zdravlja Sečanj” – rekao je Vlada Đerić, stručni saradnik za odbranu od elementarnih nepogoda u opštini Sečanj

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana