Novaković predsednik

0 1.295

Branko Novaković novi predsednik Saveta mesne zajednice Jaša Tomić
Novaković Branko, predsednik Saveta MZ Jaša TomićU petak, 27. aprila 2013. godine održan je sastanak novog saziva Saveta mesne zajednice. Sastanak je sazvao bivši predsednik, Novak Zubac koji je u kratkom obraćanju čestitao novin članovima na imenovanju. Posebno je bio zadovoljan imenovanjem jednog člana iz Busenja, naglasivši da je jako dobro što i busenjci imaju svog predstavnika. Novak je informisao članove o trenutnoj finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi mesna zajednica, naglasio sve ono što su uradili za protekle četiri godine i šta je sve započeto a nije završeno. Na kraju izlaganja je novim članovima poželeo da budu jedinstveni u svim akcijama koje im predstoje.
Konačno, kao aktuelni predsednik imao je zadatak da se na sastanku izabere novi predsednik i zamenik predsednika Saveta mesne zajednice.
Milan Žebeljan je za predložio Novaković Branka za predsednika. Nije bilo više predloga a Novaković Branko je jednoglasno izabran za novog predsednika Saveta mesne zajednice Jaša Tomić.
Za zamenika predsednika predloženo je dva kandidata i to: Milan Žebeljan koga je predložio Darko Ivković i Dragan Popara na predlog Branke Kelčov.
Na javnom glasanju za zamenika predsednika Dragan popara je dobio tri, dok je za Milana Žebeljana glasalo sedam članova.
Sastanak je ubrzo završen a naredni se očekuje posle praznika.

savet mz 4savet mz 3savet mz 2

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana