Favoriti umesto favorita

0 1.115

FK “Radnički 1911“ Jaša Tomić – FK “Proleter 2006“ Jaša Tomić 4:1 (2:0)
Radnicki-Proleter - 004U nedelju, 8. septembra 2013. godine u Jaši Tomić na stadionu „Kraj Jera“ odigrana fudbalska utakmica A lige EFG Zrenjanin između domaće ekipe Radničkog i Proletera iz Zrenjanina.

FK “Radnički 1911“ Jaša Tomić
Latinkić Aleksandar, Savić Milivoje, Treunov Aleksandar, Džakula Branislav, Rogan Miro, Slavković Jovan, Raič MIloš, Uljarević Nikola, Ferenčak Karlo, Đurić Damir, Pejin Marko, Horvat Dragan, Damjanov Đorđe, Čorlija Saša,Čipak Atila, Stojanovski Aleksandar, Živanov Vladislav, Uljarević Dalibor i Sikimić Marko.

FK “Proleter 2006“ Zrenjanin
Stević Đorđe, Stojanović Stefan, Katalin Stefan, Tadić Marko, Stanaćev Aleksandar, Jelić Petar, Davidovac Zoran, Čolić Dragan, Ružić Srđan, Adamov Milenko, Zoretić Dejan, Milojević Obrad, Stanaćev Petar, Vujanov Zdravko, Rackov Vanja, Lazarević Strahinja, Milošević Strahinja i Milošev Vladimir.

Glavni sudija: Drndarević Vanja iz Zrenjanina
Prvi pomoćnik sudije: Mišić Milan iz Zrenjanina
Drugi pomoćnik sudije: Stošić Aleksandar
Delegat: Jovanović Srđan iz Zrenjanina

Radnicki-Proleter - 032Prvo poluvreme, prvi napad i gol za Radnički postiže Uljarević Saša. Šok za sve prisutne, pogotovo za igrače Proletera. U nastavku sledi jak pritisak domaćih igrača, par propuštenih šansi i konačno još jedan gol za ekipu Radničkog koji postiže Rogan Miro u 14. minutu utakmice. Na odmor se odlazi rezultatom 2:0 za domaću ekipu, koja je uporno napadala a odbrana odlično sputavala svaki eventualni napad ili kontru gostujuće ekipe.

Početak drugog poluvremena pripada ekipi Proletera koji to koristi i Čolić Dragan postiže gol u 48. minutu igre. To je sve što smo imali prilike da vidimo na utakmici od favorizovane ekipe Proletera. Radnički ponovo preuzima inicijativu, slede napadi, propuštene šanse, ali i odlična igra svih igrača. U 59. minutu gol za Radnički postiže Karlo Ferenčak, a u 90. Pejin Marko. Konačan rezultat 4:1 za ekipu Radničkog što ide u prilog željama i planovima kluba za ulazak u viši rang takmičenja.

Radnički je u dve utakmice osvojio maksimalnih 6 bodova, time sebe svrstao u prave favorite i najavljuje da će na svakoj utakmici igrati za pobedu bez obzira da li se igra na domaćem ili gostujućem terenu.

Sledeća utakmica, u 3. kolu A lige FSG Zrenjanin fudbalski klub „Radnički 1911“ gostuje u Banatskom Despotovcu gde će igrati protiv ekipe Mladosti. Ekipa Mladosti je izuzetno jak tim i još jedan, pravi izazov za Radnički.

Radnicki-Proleter - 010 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana