Het trik Pejina!

0 1.511

FK „Klek“ Klek – FK „Radnički 1911“ 0:5 (0:3)
Klek - Radnicki - 66U nedelju, 22. septembra 2013. godine u Kleku odigrana prvenstvena utakmica 4. kola A lige FSG Zrenjanin između ekipe Kleka i gostujuće ekipe Radničkog iz Jaša Tomića.

FK „Klek“
Gecim Darko, Pavlović Darko, Milanović Dragomir, Kosnić Vid, Đorđević Jugoslav, Grkinić Goran, Grkinić Ilija, Stević Ivan, Perović Vladimir, Kovačević Goran, Milanović Bojan.
Na klupi: Nikolić Ristić Simeon, Lazić Nikola, Cerović Aleksandar, Petković Nenad.

FK „Radnički 1911“
Latinkić Aleksandar, Raič Miloš, Treunov Aleksandar, Džakula Branislav, Rogan Miro, Savić Milivoje, Uljarević Nikola, Đurić Damir, Pejin Marko, Ferenčak Karlo, Čipak Atila.
Na klupi:Damjanov Đorđe, Praštalo Saša, Stojanovski Aleksandar, Uljarević Dalibor.
Klek - Radnicki - 13
Delegat FSV: Vidović Miloš iz Zrenjanina
Glavni sudija: Belić Dušan iz Zrenjanina
Prvi pomoćnik: Bjeloš Boban iz Zrenjanina
Drugi pomoćnik: Drndarević Vanja iz Zrenjanina

Iako se utakmica odigravala u gostima ekipa Radničkog kreće silovito od prvog minuta igre. Pritisak ekipe Radničkog zbunjuje domaću ekipu Kleka i već u desetom minutu igre Pejin Marko postiže svoj prvi gol na utakmici. U šesnaestom minutu Uljarević Nikolu zamenjuje Praštalo Saša i ubrzo, posle postignutog gola ekipa Radničkog i dalje na drugoj polovini terena u nameri da ugrozi gol ekipe Kleka što im i uspeva u dvadesetom minutu kada gol za gostujuću ekipu postiže Džakula Branislav, inače izvanredni igrač na utakmici.

Klek - Radnicki - 06Klečani na momente uspevaju da smire igru i preuzmu inicijativu na terenu, ali samo na momente, jer u četrdesetom minutu drugi gol na utakmici a treći za Radnički postiže Pejin Marko. Na odmor se odlazi sa rezultatom 3:0 u korist gostiju.
Početkom drugog poluvremena kao da je trener Milivojević zamenio sve igrače, to je jedna druga ekipa koja svojom igrom pomaže domaćinima da preuzmu inicijativu na terenu. Slede napadi domaćina, ali odbrana na čelu sa golmanom Latinkićem neprikosnoveno odoleva. Radnički teškom mukom organizuje po neki napad ili kontru, ali bez golova. Trener Milivojević već u 53. minutu menja Raič Miloša a na teren izlazi Damjanov Đorđe. Ponovna inicijativa ekipe Radničkog posle još jedne zamene kada u 73. minutu Savić Milivoja menja Stojanovski Aleksandar. Ekipa Radničkog ponovo napada, par propuštenih šansi, ali i gol u 88. minutu konačno postiže Ferenčak Karlo. Kada se pomislilo da je to sve što se moglo videti na ovoj utakmici uporni Pejin u nastavku vremena u 93. minutu postiže treći gol na utakmici. Ubrzo sudija Belić Dušan svira kraj a konačan rezultat utakmice 5:0 u korist ekipe Radničkog.

Klek - Radnicki - 26 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana