Još jedna pobeda

0 1.072

Zlatica-Radnicki - 002

U nedelju, 6. oktobra 2013. godine u Zlatici odigrana prvenstvena fudbalska utakmica 6. kola A lige FSG Zrenjanin između domaće Zlatice i ekipe Radničkog iz Jaša Tomića.

Delegat: Siveri Geza iz Zrenjanina
Glavni sudija: Petrović Zoran iz Knićanina
I pomoćnik sudije: Krstić Branislav iz Zrenjanin
II pomoćnik sudije: Nađalin Branislav iz Zrenjanina

FK „Zlatica“
Protić Nikola, Vasić Dragan, Berkov Savica, Cvijanović Deja, Cvijanović Ninoslav, Majkić Slobodan, Đelić Vladimir, Drobnjak Stefan, Tadić Aleksandar, Milanović Vladica i Brakus Marko.
Na klupi: Zlokas Željko, Lojpur Vanja, Lojpur Strahinja, Ćurić Branislav, Budimir Nemanja, Bilbija NIkola i Rac Dragan.

FK „Radnički“
Latinkić Aleksandar, Raič MIloš, Treunov Aleksandar, Džakula Branislav, Rogan Miro, Savić Milivoje, Uljarević Nikola, Đurić Damir, Pejin Marko
Na klupi: Horvat Dragan, Kardoš Janoš, damjanov Đorđe, Slavković Jovan, Stojanovski Aleksandar i Uljarević Dalibor.

Zlatica-Radnicki - 009Radnički na utakmicu odlazi kao favorit i računa samo na pobedu, jer su puleni trenera Milivojevića spremni kako fizički tako i psihički.
Prvo poluvreme i počinje silovitim napadima ekipe Radničkog. Kao vrhunac tih napada sledi prvi gol Pejina na utakmici postignut već u 8. minutu igre. Drugi gol Pejina postignut je u 25. minutu a već u 29. minutu gol postiže Karlo Ferenčak. Igrači Radničkog ni jednog trenutka nisu popustili u igri dozvolivši ekipi Zlatice samo dva šuta na gol i to prvi na samom početku utakmice gde su pogodili stativu i u 43. minutu jedan traljav udarac bez imalo opasnosti za gol Latinkića. Na odmor se odlazi sa 3 gola prednosti (3:0).
Zlatica-Radnicki - 013U drugom poluvremenu desilo se ono što niko nije želeo, a potajno se očekivalo. Ekipi Radničkog drastično pada interesovanje za igru prepuštajući inicijativu domaćinima. Svoju slabu igru u nastavku utakmice gosti iz Jaše pokušavaju da nadomeste kontrama preko Ferenčaka i Karla. Odolevaju čitavih trideset minuta kada gol za ekipu Zlatice postiže Cvijanović Dejan. Igrači Zlatice igraju sve bolje, ali nadu za izjedačenje ili neki ozbiljniji preokret uništava im Džakula Branislav pogotkom u 78. minutu igre. Slede jaki napadi domaćina, ali i dobar otpor gostiju rešeni da utakmicu završi postignutim rezultatom od 4:1. U 90. minutu na iznenađenje svih sudija svira najtežu kaznu u korist domaćina. Golman Latinkić brani penal, ali odbijenu loptu znalački koristi Cvijanović Dejan i postiže svoj drugi gol. Sudija Petrović svira kraj u 93. minutu igre. Utakmica je završena rezultatom 4:2 u korist gostiju koji sa još tri osvojena boda ostaju na čelu tabele sa jednim bodo više od drugoplasirane ekipe Mladosti.
Sledeću utakmicu Radnički igra na svom terenu gde dočekuje Banat iz Čente.

Zlatica-Radnicki - 015 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana