Radnički bolji od Potisja

0 845

Pre utakmice 15.kola DRLS Sever, Radnički i Potisje Pletex su bili bodovno poravnati i delili poziciju 9 na tabeli. Rezultatski neizvestan meč je bio u najavi kao i uvek kada se sastaju ova dva tima.
Radnicki-Potisje-43
Sam početak meča je upravo takav, igra se gol za gol sve do 17.minuta. Tada trener domaćih Ivković pravi promenu na golu i umesto Avdalovića na gol na staje iskusni Jović koji sa par odbrana daje krila domaćem timu, pa je na poluvremenu 16:12 za Radnički.

U nastavku meča domaći tim igra odličnu odbranu, ali i gosti podižu nivo svoje igre, pa utakmica ulazi u egal fazu, a prednost Radničkog je kostantinih 3 do 4 gola u plusu. U 45. minutu opet promena na golu jašatomićana, vraća se Avdalović koji u tim trenutcima dobro brani. Srednji bek Čizmasev uspešno predvodi napade domaćih, pa prednost raste iz minuta u minut tako da je na kraju 35:25 za Radnički.

-“Mislim da je rezultat previsok za dešavanja na terenu. Moj tim je ušao u meč sa opterećenjem zbog prošlonedeljnog poraza, ali su se igrači izdigli iz te situacije, pogotovo kapiten Slavković i srednji bek Čizmašev. Ceo tim je utakmicu odigrao na visokom nivou a ekipa iz Ade je pokazala da nigde olako neće prepustiti bodove i da je to ekipa mnogo kvalitetnija nego što to pokazuje njihova pozicija na tabeli“ – rekao je Darko ivković, trener rukometnog kluba „Radnički“ iz Jaša Tomića.

Strelci za Radnički: Slavković 11, Molnar 9, Čizmašev i Miladinov po 4, Parivodić 2, Kalapiš, Popović, Bančov i Janjić po 1.

Radnicki-Potisje-01
Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana