Dva minuta za sudije

0 1.333

Radnicki-Kikinda-61Duel između Vrbas Carnexa 2 i Radničkog je imala takoreći dva perioda, onaj lepsi, pravi rukometni koji je trajao 58 minuta i na žalost ružniji od 2 minuta gde spomenute ekipe nisu bile u glavnim ulogama nego gospoda Jorgić Bojan i Sesum Pero, a rukometni svet ih zna kao sudije. U uvodnim momentima utakmice domaći se bolje snalaze i imaju prednost od 2-3 gola razlike. Trener gostiju Ivković uzima tajm u 16. minutu i Radnički podiže svoj nivo igre, a ekipe se neprestano smenjuju u vođstvu. Ipak, na poluvremenu je nerešeno 13:13.

I u nastavku je identična slika na terenu samo ovog puta gosti imaju prednost, a domaći u par navrata stižu do izjednačenja. Ključni momenti utakmice su 58. minut, prednost gostiju je 25:27 i u tim momentima pivot gostiju Janjić promašuje kontru, a mladi tim Vrbasa uspeva prvo da smanji, pa i da poravna rezultat. U 60. minutu incident na terenu pravi igrač domaćih  Kustudić, a kad se gužva razišla spomenuti igrač biva isključen zajedno sa Perovićem. Gosti se ne snalaze u napadu u kontri domaćih, krilo Vučković pravi prestup, a sudija Jorgić i ako je očito video prestup ostaje nem i 28:27 za vrbašane. Do kraja 10 sekundi, levi bek Radničkog Fazekaš prolazi na šest metara, biva grubo povučen za ruku s leđa, za sve u dvorani penal i crveni karton osim za Sesum Peru takozvanog sudiju. Na kraju pobeda Vrbas Carnexa 2 rezultatom 28:27.

-„Ulozili smo maksimum napora da dobijemo ovu utakmicu, ali to nije bilo dovoljno. Nismo iskoristili kontru kada se utakmica lomila i to je uzrok poraza. Suđenje neću komentarisati, ali ostaje gorak ukus posle svega što se desilo.“ – za NMR Info, trener Radničkog, Ivković Darko.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana