Opasnost u centru Jaše

0 2.217

fasada-00

Savet mesne zajednice Jaša Tomić je svojevremeno pokrenuo postupak i uputio poziv građevinskom inspektoru da pregleda objekat koji se nalazi u ulici Maršala Tita broj 76 (bivša zgrada hotela) zbog urušavanja i koji predstavlja veliku opasnost po život i zdravlje prolaznika. Građevinski inspektor se odazvao pozivu, pregledao objekat, dostavio mesnoj zajednici njegovo mišljenje i uputio NN licu nalog da se fasada po hitnom postupku popravi.

Mesna zajednica je nekoliko puta objekat propisno obeležila i zabranila bilo kakve radnje ili prolaz pored same zgrade. Traka koja je obeležavala kritično područje je stajala neko vreme, prolaznici obilazili objekat i sve krene po starom kada se neko nađe pametan i tu traku ukloni.

Redakcija je pre par dana ponovo fotografisala zgradu i upoređivanjem slika od prošle godine jasno se vidi da je trenutno stanje pogoršano i da je prosto neverovatno da fasada nije pala.

Verujemo da će mesna zajednica ponovo pokrenuti postupak a nama ostaje da apelujemo na građane da ne prolaze pored zgrade.

fasada-03

Trenutno stanje

fasada-06

Pre godinu dana

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana