Važna pobeda Radničkog 1911

0 1.088

U 1. kolu A lige FSG Zrenjanin u nedelju, 21. avgusta na svom terenu Radnički 1911 igrao protiv Rusande iz Melenaca.

Radnicki 1911-Rusanda-12

FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić

Savkov Dalibor, Stoisavljević Dušan, Vidić Damjan, Mihajlović Vladan, Stajin Dragan, Pavlović Ivan, Kravarušić Špiro, Raič Miloš, Kondan Gabrijel, Sikimić Marko i Žižik Vladimir.

Na klupi: Horvat Dragan, Mitić Predrag, Radivoj Nikola, Slavković Jovan, Bajus Marko, Fazekaš Feri i Samardžić Branko.

FK „RusandaMelenci

Kuručev Milovan, Đurić Stefan, Mišković Zoran, Marinac Stevan, Šargin Radovan, Radojev Ivica, Stanković Saša, Kuručev Marko, Bogdanović Goran, Adamov Slobodan i Stanković Srđan.

Na klupi: Odžin Aleksandar, Zakić Srđan, Eremić Lazar i Teodorović Dalibor.

Delegat FSP: Đurić Milivoje iz Zlative

Glavni sudija: Bjeloš Srđan iz Zrenjanina

Prvi pomoćnikKrstić Dragan iz Zrenjanina

Drugi pomoćnik: Jocić Mladen iz Knićanina

Radnicki 1911-Rusanda-14

Silovit pritisak domaće ekipe na samom početku utakmice je zbunio goste. Golom Vidića u 11. minutu igre je rezultat tog pritiska. Vrlo brzo pritisak jenjava i igra se pretežno vodi na sredini terena. Par propuštenih šansi domaće ekipe i odlična odbrana Savkova je sve što se videlo u prvom poluvremenu. E da, primetan je bio i umor kod većine domaćih igrača.

Iako je umor evidentan i u drugom poluvremenu prva izmena u domaćoj ekipi izvršena je tek u 65. minutu kada umesto Kondan Gabrijela u igru ulazi Samardžić Branko. Ulaskom Samardžića primetan je blagi pritisak domaće ekipe ali to traje kratko. Gotovo celo drugo poluvreme pripalo je gostujućoj ekipi koja samo nije imala sreće u završnicama napada a toj „sreći“ nesebično je pomagao i Savkov. Ekipa Radničkog 1911 pritisak gostujuće ekipe često koristi za kontre i jednu od stopostotnih šansi tada propušta Stajin Dragan. Do kraja utakmice izvršene su još dve zamene i to u 75. minutu umesto Kravarušić Špire ulazi Slavković Jovan i u 85. minutu kada Sikimić Marka zamenjuje Radivoj Nikola.

Na utakmici dosuđena po dva žuta kartona a glavni sudija Bjeloš Srđan je odlično sudio.

Sve u svemu dobra utakmica i veoma važna pobeda Radničkog 1911 na početku prvenstva. Pobeda je važna za samopouzdanje svih igrača i za vraćanje publike i navijača na utakmice.

Posle utakmice za ekipu Radničkog 1911 je obezbeđena večera a predsednik Zarin je podelio premije koje je i obećao svim igračima kada ostvare pobedu.

Radnicki 1911-Rusanda-23

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana