Direktor ribnjaka „Sutjeska“, Vidak Milošević, nesebično podržava ženski fudbalski klub „Modoš“

0 2.875

Vidak Milošević, dobitnik Oktobarske nagrade opštine Sečanj, još jednom je pokazao svoju posvećenost lokalnoj zajednici. Kao direktor ribnjaka “Sutjeska” u istoimenom selu u opštini Sečanj, Milošević se odrekao novčanog dela nagrade u korist ženskog fudbalskog kluba “Modoš” iz Jaše Tomić.
Nagradu je predsedniku kluba, Lukaču Sebastijanovu, uručio lično predsednik opštine Sečanj, Nebojša Meljanac. Tom prilikom, Meljanac je izrazio svoje oduševljenje ovakvim gestom, ističući značaj podrške lokalnim udruženjima i kolektivima. “Govorim samo reči hvale za ovakav gest i pozdravljam sve pojedince i kolektive koji shvataju značaj da pomognemo i održimo našu zajednicu. Vidak je još jednom pokazao da je istaknuti član naše zajednice i da je nagrada koju je dobio u oktobru u svakom slučaju zaslužena,” izjavio je Meljanac.
Ovakvi gestovi podrške ne samo da doprinose jačanju lokalnih sportskih klubova već i podstiču duh zajedništva i odgovornosti prema razvoju lokalne zajednice. Vidak Milošević ostaje primer predanosti i angažovanosti u lokalnom kontekstu, čime inspiriše i druge da doprinesu opštem dobru.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana