Za kaznu mora da nosi natpis da je idiot

0 784

Amerikanac Ričard Dameron, za kaznu što je pretio policajcima u Klivlendu, mora, prema sudskoj odluci, da stoji ispred policijske stanice sa natpisom na kome piše da je idiot
idiotKLIVLEND- Amerikanac Ričard Dameron, za kaznu što je pretio policajcima u Klivlendu, mora, prema sudskoj odluci, da stoji ispred policijske stanice sa natpisom na kome piše da je idiot.
Sud je 58. godišnjem Dameronu naredio da stoji ispred lokalne policijske stanice sa znakom na kome je ispisano i njegovo izvinjenje.
„Izvinjavam se što sam ovakav idiot. Izvinjavam se policajcu Sajmonu i svim drugim policajcima što sam bio idiot i što sam zvao 911 i pretio da ću da vas ubijem. Žao mi je i to se više neće ponoviti“, piše u poruci koju Dameron nosi okačenu oko vrata.
Dameron je svoju kaznu počeo da „služi“ u ponedeljak i po naredbi suda, mora svakog dana po tri sata da stoji na natpisom ispred stanice do kraja sedmice, prenosi američka TV stanica CBS.
On kaže da mu je žao što se tako ponašao, ali da je bio pijan kad je to uradio i uputio je izvinjenje porodicama policajaca kojima je pretio.
Sudija u Klivlendu je već ranije dosudio ovakvu kaznu ženi koja je osuđena da u javnosti nosi natpis da je idiotkinja jer je vozikala školski autobus.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana